Op zoek naar de Grote Vijf

Speur met de boswachter van Staatsbosbeheer naar sporen van reeën, zwijnen, bevers, edelherten of zeehonden.

bekijk het filmpje bekijk het filmpje

Op safari met de boswachter

Je hoeft niet naar Afrika om wilde dieren te zien. Ook in Nederland kun je speuren naar wild tijdens de Grote Vijf safari’s van Staatsbosbeheer. Ga samen met de boswachter van op zoek naar reeën, zwijnen, bevers, edelherten of zeehonden. Met stoere voer- of vaartuigen ga je de natuur in. Onderweg laat de boswachter je zien waar en hoe het dier leeft en hoe je zijn sporen herkent. Een tocht langs plekken waar je normaal niet zomaar komt…

Wat kun je verwachten

Al deze exclusieve arrangementen zijn inclusief speciaal vervoer, een maaltijd van huisgemaakte soep met stoer brood en een echt wildpaspoort. Een vier uur durend programma met een boswachter van Staatsbosbeheer. De Grote Vijf safari's zijn zowel voor kinderen als volwassenen een onvergetelijke belevenis. De prijzen variëren van € 27,50 tot € 35. Deze wildsafari’s zijn er het hele jaar door, maar vooral in de schoolvakanties. De activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Voor groepen op afspraak

Voor familiefeestjes of andere bijzondere gelegenheden zijn de Grote Vijf safari's ook op afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact op met de bij de locatie genoemde contactpersoon.