Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

De Grote Vijf: wat kun je verwachten?

Al de exclusieve arrangementen van de Grote Vijf zijn inclusief speciaal vervoer, koffie/thee bij ontvangst, voor of na de safari (afhankelijk van het seizoen) een maaltijd van huisgemaakte soep met stoer brood en beleg en om het helemaal af te maken je eigen Grote 5-paspoort en een dierenpin. Een 4 uur durend programma met een boswachter van Staatsbosbeheer. De Grote Vijf safari's zijn zowel voor kinderen als volwassenen een onvergetelijke belevenis. De prijzen variëren van € 22,50 tot € 52,50. Deze wildsafari’s zijn er het hele jaar door, maar vooral in de schoolvakanties.

Voor groepen op afspraak

Voor familiefeestjes, een bijzondere ervaring voor je klanten of andere bijzondere gelegenheden zijn de Grote Vijf safari's ook op afspraak mogelijk. Neem hiervoor contact op met de bij de locatie genoemde contactpersoon of met Jaap Wilting, M 06-51365963, of E j.wilting@staatsbosbeheer.nl.

Terug naar het overzicht van alle Grote Vijf-safari's

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten