Zakendoen met Staatsbosbeheer

Ondernemer gezocht

Staatsbosbeheer zoekt regelmatig ondernemers die kansen zien voor onze gebieden of gebouwen. Hieronder ziet u plannen waarvoor wij een partner zoeken. Heeft u belangstelling voor een van deze plannen? Neem dan contact op met de personen die bij het project worden genoemd.

Solar Carports Reeuwijk

Groenalliantie Midden-Holland biedt via een tender parkeerplaatsen aan met een totaal oppervlak van 2 hectare voor de bouw van Solar Carports in de gemeente Reeuwijk. Groenalliantie komt graag in contact met ontwikkelaren van Solar Carports die voor eigen rekening en risico hier Solar Carports willen bouwen en exploiteren. De te selecteren ontwikkelaar dient zelf voor de benodigde vergunning te zorgen en krijgt, als de vergunning wordt verleend, een recht van opstal.

De tenderdocumentatie kan worden opgevraagd door voor 22 februari 2023 een e-mail te sturen aan janpieter@peijsprojecten.nl, met een cc aan tendergroenalliantie@staatsbosbeheer.nl.

Groenalliantie Midden-Holland is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bodegraven-Reeuwijk, Waddinxveen, Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard. Staatsbosbeheer beheert de gebieden van Groenalliantie.

Zakendoen

Radio Kootwijk

Staatsbosbeheer zoekt ondernemers voor twee voormalige kortegolf-zendstations op Radio Kootwijk, in een unieke, natuurlijke omgeving midden op de Veluwe. Lees meer
Lees meer