Doe mee

Zakendoen met Staatsbosbeheer

Overal in Nederland werkt Staatsbosbeheer samen met gemeenten, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties. En samen met ondernemers in uiteenlopende sectoren ontwikkelen we duurzame initiatieven op het gebied van beschermen, beleven en benutten. Wil je ook ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? We staan open voor samenwerking.

Ondernemen, wonen of werken in de natuur

Een evenement organiseren op een bijzondere plek in de natuur? Het kan bij Staatsbosbeheer. Maar we zoeken ook regelmatig ondernemers voor gebouwen of andere locaties. En incidenteel is er vastgoed te koop of te huur. Bekijk de mogelijkheden.

Doe mee

Wil je samen met collega's of zakelijke relaties natuur beleven of beschermen? Boek een van onze vergaderlocaties en combineer dat met een wandeling of werkdag buiten. Of kies voor een donatie via Buitenfonds. Deze stichting werft geld voor projecten in de natuur van Staatsbosbeheer, waarvoor geen financiering beschikbaar is. Met support vanuit de zakelijke markt kunnen we kinderen de natuur echt laten beleven of cultuurhistorische schatten conserveren en toegankelijk maken. Het biedt bedrijven de gelegenheid om hun maatschappelijke betrokkenheid en verbondenheid met de natuur te laten zien én te vergroten.

Ook interessant