Beste Beverklant,

Van harte welkom op onze website. Je kunt t/m 1 maart via deze pagina een excursie boeken voor 2018.

Onze activiteitentips

Hieronder hebben we een selectie gemaakt van onze activiteiten, maar kies gerust een andere excursie uit ons complete activiteitenaanbod. Let op: de actie is alleen geldig op online boekbare excursies. Deze herken je aan de groene boek-nu-knop op de pagina van de activiteit.

Grote Vijf

Ga samen met de boswachter op zoek naar edelhert, ree, wild zwijn, bever of zeehond. Per kano, boot of landrover kom je op unieke plekken waar je normaal niet zomaar komt…

Alle Grote-Vijf-tochten
Bever

Volle maan

Dwalen door in stilte gehulde bossen en over door de maan verlichte velden. Tijdens de vollemaanwandelingen met de boswachter raak je vertrouwd met het donker. Je ziet en hoort steeds meer.

Alle wandelingen
volle maan

Speuren naar bosuilen

We blijven nog even in het nachtthema en nodigen je uit voor deze excursie om mee te speuren naar bosuilen. Hoe leven deze roofvogels? En hoe klinkt hun roep? Je leert er alles over tijdens deze wandeling.

Speur mee
bosuil zit in een boom

Natuurfotografie in de Groote Peel

Liever met de camera de natuur in? Fotograaf Nando Harmsen nodigt je uit om samen de zonsopgang te fotograferen in Nationaal Park de Groote Peel. Alleen geschikt voor vroege vogels!

Bekijk de workshops
de-pelen-workshop-natuurfotografie-avond

Wild spotten op de Veluwe

Vrij uitzicht op een open plek waar mogelijk edelherten, reeën en wilde zwijnen zich laten zien. Klinkt je dat als muziek in de oren? Ga dan mee wild spotten op de Veluwe in één van onze wildarena’s.

Kom wild spotten
burlend edelhert