Contact

Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Expositie Fiep Fiep Hoera! van Fiep Westendorp

Kasteel Groeneveld viert de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de tentoonstelling Fiep Fiep Hoera! De natuur van Fiep Westendorp. Juist het werk waarop Fiep de natuur laat spreken heeft hier een plek gekregen. In de vernieuwde familietentoonstelling vind je nu nog meer originelen. Al het werk waarin Fiep erop uit trekt is bij elkaar gebracht, van een bezoek aan het strand tot een bezoek aan het museum. Kom met je gezin naar deze uitgebreide expositie en dompel je onder in de creativiteit van Fiep Westendorp.

Zing mee met Majel Lustenhouwer

Speciaal voor deze tentoonstelling heeft Majel Lustenhouwer een interactieve liedjesvoorstelling voor kinderen gecomponeerd. Gezellig samen meezingen met bekende en minder bekende liedjes. Reserveren en meer informatie 

Overige kinderactiviteiten

De zolder is ingericht met avontuurlijke spelletjes voor de kleintjes. Ze kunnen daar binnen spelen alsof ze buiten zijn: vissen met de vissertjes, afval scheiden met Floddertje of kamperen met Pim en Pom. Daarnaast is er in de binnentuin de kinderspeurtocht Speuren in het Fiepbos uitgezet en kan er worden uitgerust met de app vol video-opnamen van musici en de dieren van Fiep.

Gebied:
Utrechtse Heuvelrug
Leeftijd:
alle leeftijden
Contact:

Meer informatie bij Kasteel Groeneveld 035-5420446 of via groeneveld@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:

Nog te bezoeken tot en met december. Informatie over entree en openingstijden via website KasteelGroeneveld.nl

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Hoe kom ik er?
Kasteel Groeneveld Kasteel Groeneveld

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten