Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Theatervoorstelling Almere - De inspecteur en het dode meisje

Theatergroep Suburbia speelt deze zomer op Stadslandgoed de Kemphaan de detective De inspecteur en het dode meisje, een vertaling van de Engelse klassieker An inspector calls van J.B. Priestley. Deze jaarlijkse zomervoorstelling van Suburbia is met voorafgaand een uitgebreid randprogramma en driegangendiner een complete avond uit!

Verhaal

Engeland, 1912. Als inspecteur Goole aanbelt bij het huis van de welvarende familie Birling, betekent dat het abrupte einde van een verlovingsfeest. Goole onderzoekt de zelfmoord van een jonge vrouw, Eva Smith. Goole ondervraagt alle aanwezigen en ontrafelt zo stap voor stap hun geheimen. Zijn zij schuldig aan de dood van de jonge vrouw?

De inspecteur en het dode meisje is een detective over schuld, schaamte en sociale ongelijkheid. Een scherp familieportret tegen de achtergrond van de Engelse klassenmaatschappij aan de vooravond van de Eerste Wereldoorlog. Het toneelstuk van J.B. Priestley is een klassieker in Engeland die meermalen is verfilmd en de afgelopen jaren een ‘revival’ in de Engelse theaters kent.

Arrangement

Voorafgaand is een driegangendiner en een uitgebreid randprogramma. Op de donderdagen kun je een wandeling maken over het landgoed met een gids van Staatsbosbeheer. Nieuw dit jaar is de Sunday Picnic Basket. Voorafgaand aan de zondagmatinee strijk je neer op het landgoed met een heerlijke Engelse picknick voor een lazy sunday afternoon.

Gebied:
Stadsbossen Almere
Datum:
vrijdag, 20 jul 2018
 
zaterdag, 21 jul 2018
 
zondag, 22 jul 2018
 
maandag, 23 jul 2018
 
dinsdag, 24 jul 2018
 
zaterdag, 28 jul 2018
 
zondag, 29 jul 2018
Toon meer Toon minder
Contact:
Praktisch:
  • Prijs: vanaf € 25
  • Aanvangstijden: wo t/m za 20.30 uur en zo 15.00u (behalve zo 1 juli)
  • Diner en picknick zijn uiterlijk een dag tevoren reserveren, zie actuele informatie op de website van Suburbia
  • Het randprogramma is op elke dag anders, zoals een landgoedwandeling met de boswachter of een inleiding door de vertaler Chiara Tissen. Vooraf reserveren, zie website van Suburbia
  • Kleed je op het weer en neem wat warms mee voor de avond: het kan flink afkoelen
Stadslandgoed De Kemphaan
Kemphaanlaan 4
1358 AG Almere
Naar startpunt
Stadslandgoed De Kemphaan Stadslandgoed De Kemphaan

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten