Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Mooi Linieland-weekend - Geofort

Kom alles te weten over cartografie en navigatie op forteneiland Fort bij de Nieuwe Steeg, ook wel Geofort. Dit beste kindermuseum ter wereld is zeker een bezoek waard! Zowel binnen als buiten valt er van alles te beleven. En in het 3D café stil je de lekkere trek.
Meer informatie en toegangsprijs: www.geofort.nl

GeoCache
Speciaal tijdens Mooi Linieland is deelname aan GeoCache bij Geofort gratis! Een leuke buitenactiviteit in het natuurgebied rondom GeoFortj. Je speurt naar aanwijzingen en navigeert op basis van de handGPS . Geocache is perfect voor de beginnende speurder. Je krijgt een rugzakje mee met alles wat je nodig hebt: van GPS tot meetlint. Vooraf reserveren is nodig.

Vleermuisspeurtuin 
Kom met je kinderen naar deze bijzondere speeltuin. Kruip in de huid van een vleermuis: volg de route die het verhaal van de vleermuis vertelt. Zo kom je alles te weten over waar dit bijzondere diertje slaapt, hoe ze navigeren en hoe ze jagen. Deelname gratis.

 

Mooi Linieland-weekend

Op 2 en 3 juni 2018 staat deze activiteit in teken van het Mooi Linieland-weekend: een lang weekend waarin de waterlinies met de geheimzinnige militaire bolwerken centraal staan. Hét moment om de verhalen van het linielandschap en prachtige natuur te ontdekken! Lees verder

Gebied:
Betuwe
Datum:
zaterdag, 2 jun 2018
 
zondag, 3 jun 2018
Contact:
Praktisch:
  • Tijd: van 10.00-13.00 uur en van 14.00-17.00 uur
  • Gratis entree
  • Trek laarzen aan, onderweg kan het drassig zijn
  • Neem een lange broek mee om je te beschermen tegen brandnetels
  • Niet geschikt voor mindervaliden
  • Honden niet toegestaan
  • Mooi Linieland is een samenwerking tussen Staatsbosbeheer, Stichting Liniebreed Ondernemen, Natuurmonumenten en andere eigenaren
Fort bij de Nieuwe Steeg
Nieuwe Steeg 74
4171KG Herwijnen
Naar startpunt
Fort bij de Nieuwe Steeg Fort bij de Nieuwe Steeg

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten