Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Staatsbosbeheer staat open voor samenwerking met ondernemers.

Contact

Ondernemer gezocht voor Spokeplas

Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer die die bij de Spokeplas een bedrijf wil starten. De Spokeplas is een dagrecreatieterrein met een prachtige zwemplas met strand in Noordwolde. De zwemplas is zeer geschikt voor kinderen en ligt in een prachtige natuurlijke omgeving met veel wandel- en fietspaden. In de zomermaanden trekt de plas een groot aantal bezoekers.

Recreatieve ontwikkeling

Staatsbosbeheer zoekt naar een invulling die past binnen de sfeer en het karakter van het gebied. Een pré zijn ideeën die een aanvulling vormen op het bestaande horeca aanbod in Noordwolde. Ook een combinatie van horeca met outdooractiviteiten behoort tot de mogelijkheden. Of misschien heeft u een ander idee dat bij het karakter van dit mooie gebied past.

Kansen voor ondernemer

Waarom is deze locatie aantrekkelijk voor ondernemers?

  • Er is een zwemplas en deze ligt beschut in de bossen.
  • Het bijbehorende strand is zonnig en bijna windvrij.
  • Goed bereikbaar met auto en fiets.
  • Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.
  • De Spokeplas is het startpunt van aantrekkelijke fiets- en wandelroutes.
  • In directe omgeving zijn diverse andere recreatieve voorzieningen aanwezig waar op kan worden aangesloten (openluchtzwembad en verblijfsrecreatie).

Achtergrondinformatie

Meer informatie

Indien u geïnteresseerd bent in de Spokeplas als toekomstige locatie voor uw onderneming, dan kunt u contact opnemen met Staatsbosbeheer, boswachter Roel Vriesema, 0516-425032, e-mail r.vriesema@staatsbosbeheer.nl

U kunt uw voorstel digitaal insturen tot 1 mei 2018 via r.vriesema@staatsbosbeheer.nl Na ontvangst krijgt u per e-mail een bevestiging van uw deelname.

Boswachter Roel Vriesema
Vragen over dit onderwerp? Roel Vriesema Boswachter
 

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten