Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Staatsbosbeheer staat open voor samenwerking met ondernemers.

Ondernemer gezocht voor nieuw horecaconcept in Diemerbos

Staatsbosbeheer zoekt ondernemers die een eigentijdse horecavoorziening willen realiseren in het Diemerbos. Gaat u de uitdaging aan om op deze unieke locatie een gastvrije voorziening te ontwikkelen en exploiteren, die het hele jaar rond aantrekkelijk is voor een brede groep bezoekers?

Gastvrije horecavoorziening 

De locatie die Staatsbosbeheer heeft, ligt bij de hoofdentree van het Diemerbos, aan de randen van Diemen en Amsterdam Zuidoost. Een belangrijke eis is dat de plannen passen in het groene landschap en dat de horeca duurzaamheid uitstraalt. Daarnaast moeten ook de huidige bezoekers van het bos zich er welkom voelen.

Diemerbos

Staatsbosbeheer is eigenaar van het relatief jonge Diemerbos. Wij beheren het terrein van circa tweehonderd hectare en houden de recreatieve voorzieningen op orde. Een horecaconcept met mogelijkheden voor het organiseren van recreatieactiviteiten vormt een welkome aanvulling op de huidige voorzieningen in het bos.

Indienen visie

Wanneer u interesse heeft in de ontwikkeling van de locatie in het Diemerbos verzoeken wij u dit met een visiedocument aan ons kenbaar te maken. Wij ontvangen uw visie graag uiterlijk maandag 12 maart 2018, voor 12.00 uur.

Open dag

Tijdens de open dag op vrijdag 16 februari 2018 kunt u de locatie bezoeken en is er gelegenheid om vragen te stellen. U kunt zich hiervoor aanmelden via pbakker@recreatienoordholland.nl.

Meer informatie

Paula Bakker
Vragen over dit onderwerp? Paula Bakker
Projectleider
pbakker@recreatienoordholland.nl
06-12176662

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten