Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Staatsbosbeheer staat open voor samenwerking met ondernemers.

Ondernemer gezocht

Staatsbosbeheer zoekt regelmatig ondernemers die kansen zien voor onze gebieden of gebouwen. Hieronder ziet u plannen waarvoor wij een partner zoeken.

Heeft u belangstelling voor een van deze plannen? Neem dan contact op met de personen die bij het project worden genoemd of met ons Contactpunt Ondernemers.

Diemerbos

Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer die een eigentijdse en gastvrije horecavoorziening wil realiseren in het Diemerbos.

Recreatiegebied Bernisse

Staatsbosbeheer zoekt een ondernemer voor recreatiegebied Bernisse, een waterrijk gebied bij Spijkenisse, op steenworp afstand van Brielle en Rotterdam.

Bosruiterweg Zeewolde

Staatsbosbeheer heeft de ambitie om, in het kader van het Programma Nieuwe Natuur van Provincie Flevoland, de locatie Bosruiterweg 33 te Zeewolde een sociale en maatschappelijke invulling te geven.

Horsterwold

Staatsbosbeheer zoekt creatieve ondernemers die kansen zien om in het uitgestrekte natuurgebied Horsterwold bij Zeewolde nieuwe initiatieven te starten. 

Het Groene Schip

Creatieve ondernemers gezocht voor het Groene Schip in de Houtrak, een heuvel van 30 meter hoog tussen Amsterdam en Haarlem.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten