Zakendoen

Ondernemen in de mooiste natuur van Nederland? Staatsbosbeheer staat open voor samenwerking met ondernemers.

Contact

Stadslandgoed De Kemphaan

Zoek je een passend evenemententerrein centraal in het land? Dan biedt Stadslandgoed de Kemphaan in Almere je volop keuze. Er zijn twee grote evenemententerreinen en diverse kleine velden.

Voorzieningen

Het grootste veld telt ruim een hectare en is speciaal ingericht voor grotere evenementen. Zo grenst het aan een parkeerterrein, is het voorzien van gefundeerd gras met afwatering en is er krachtstroom aanwezig. Er zijn ook nog twee stroompalen en een opstelplaats voor toiletwagens.

Het tweede veld (bijna 1 hectare) heeft een afrastering en is daarmee uitstekend geschikt voor evenementen waar entree kan worden geheven. Hier is via een gebouw water en elektriciteit beschikbaar. Nabij het hoofdgebouw biedt een overdekte tribune voor 150 mensen uitzicht op een ‘podium’ van 6 x 10 meter. Er is elektriciteit beschikbaar.

Capaciteit

De Kemphaan kan maximaal 10.000 bezoekers per dag aan. Voor de vereiste vergunningen hebben wij al de nodige contacten en scenario’s klaarliggen die het aanvraagproces kunnen bespoedigen.

Bereikbaarheid

Stadslandgoed de Kemphaan biedt parkeerfaciliteiten voor in totaal ca. 750 auto’s. Als het nodig is, kunnen er (tijdelijk) extra parkeerplaatsen voor ca. 250 auto’s ingezet worden. Het terrein is goed bereikbaar met OV.

Buitencentrum Almeerderhout

Ook het Buitencentrum Almeerderhout kan bij een evenement worden betrokken. Hier zijn horeca, een winkel en 2 zalen aanwezig. Op die manier kan het stadslandgoed de gasten meer bieden dan alleen het evenement. Kinderen kunnen zich vermaken bij de apeneilanden, een schaapkooi, varkensbos, een overdekte jungletuin en de koeienstal. Actieve diehards kunnen terecht in het Zuiderzeespeelbos of in het klimbos van Fun Forest. Daarnaast is het gehele landgoed goed toegankelijk voor mindervaliden. Kortom, Stadslandgoed de Kemphaan staat borg voor een hele dag vertier!

Buitencentrum Almeerderhout
Contact

Neem voor meer info, beschikbaarheid, mogelijkheden en tarieven contact op met Staatsbosbeheer Almere, T 036-5384416.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten