Informatie over cookies

Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Meer uitleg over cookies.

Noodzakelijk

Zorgt voor een goede werking van de website

Social

Nodig voor het delen van pagina's en bekijken van video's

Statistieken

Hiermee stemmen we de website af op voorkeuren van bezoekers

Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

P!NK op Malieveld


Vandaag heeft MOJO Concerts aangekondigd dat P!NK op 11 augustus 2019 zal optreden op het Malieveld in Den Haag. Staatsbosbeheer is trots dat het 3 jaar na Bruce Springsteen opnieuw een grote, internationale artiest mag ontvangen.

Trotse gastheer concert P!NK

Staatsbosbeheer heeft, in samenwerking met gemeente Den Haag, de afgelopen zomer de grasmat en de ondergrond van het Malieveld een grote opknapbeurt gegeven en nog beter geschikt gemaakt voor evenementen in de buitenlucht. Het stemt dus zeer positief dat er volgend jaar weer een geweldige artiest op het veld te zien is en dat we gastheer zullen zijn van dit concert. Meer informatie over het concert van P!NK vind je op de website van MOJO.

Het Malieveld

Het Malieveld is het meest openbare stukje Nederland en is van oudsher de plek waar mensen samenkomen om hun stem te laten horen of om zich te vermaken. Het Malieveld hoorde bij de eerste gebieden die Staatsbosbeheer in eigendom en beheer kreeg in 1899.