Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Nieuwe waterpomp in speelbos Schoorlse Duinen dankzij Buitenfonds


Speelbos Zandspoor in de Schoorlse Duinen heeft een nieuwe waterpomp. Deze werd via het Buitenfonds gefinancierd met donaties van o.a. Rabobank Noord-Kennemerland, Gemeente Bergen en bijdragen van bezoekers van het gebied. De oude pomp was na jaren gebruik dringend aan vervanging toe.

Het Zandspoor

Sinds 1997 is speelbos Het Zandspoor voor veel kinderen een heerlijke plek om te spelen met water en zand. Inmiddels hebben ruim 1,5 miljoen kinderen hier water opgepompt en door het zand weer terug laten zakken naar het grondwater. En dat kunnen ze door de komst van de nieuwe waterpomp blijven doen. Direct na de opening namen de kinderen met veel plezier de pomp in gebruik.

Buitenfonds

Meer informatie over het Buitenfonds en de projecten die dit fonds realiseert is te vinden op de website Buitenfonds.nl

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten