Informatie over cookies

Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Meer uitleg over cookies.

Noodzakelijk

Zorgt voor een goede werking van de website

Social

Nodig voor het delen van pagina's en bekijken van video's

Statistieken

Hiermee stemmen we de website af op voorkeuren van bezoekers

Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Plant een boom in het Sublime FM Bos


In samenwerking met radiozender Sublime FM en Staatsbosbeheer start het Buitenfonds vandaag een boomplantactie in Lage Vuursche. Via het Buitenfonds kunnen particulieren en bedrijven bijdragen aan projecten van Staatsbosbeheer waarvoor geen reguliere financiering beschikbaar is.

Boswachterij de Vuursche is een eeuwenoud gebied op de Utrechtse Heuvelrug. Er is hier gekozen voor natuurlijke verjonging van het bos, maar op enkele plekken is ruimte voor aanplant van nieuwe bomen. Sublime FM helpt vanaf vandaag via crowdfunding de natuur een handje door samen met haar luisteraars en partners bomen te laten planten.

Sublime FM is een landelijk commercieel radiostation met non-stop fresh jazzy sounds, te beluisteren via kabel, internet, mobiele app, DAB+ en via de ether. Vlak naast horecagelegenheid ‘Buiten in de Kuil’ in Lage Vuursche zijn er drie plekken voor nieuwe bomen. Samen vormen zij het ‘Sublime Bos’. Voor een boom is € 25 aan donaties aan het Buitenfonds nodig. De gedoneerde bomen worden in het najaar geplant door Staatsbosbeheer.

Meedoen?

Doneren kan via www.buitenfonds.nl/sublime