Informatie over cookies

Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Meer uitleg over cookies.

Noodzakelijk

Zorgt voor een goede werking van de website

Social

Nodig voor het delen van pagina's en bekijken van video's

Statistieken

Hiermee stemmen we de website af op voorkeuren van bezoekers

Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Kom winterkamperen bij de boswachter


Trotseer jij graag de kou? Ben jij niet bang voor een nachtje in de natuur? Kom dan kamperen op onze winterkampeerterreinen! In februari worden er op Borger, De Vlagberg en De Veenkuil speciale activiteiten georganiseerd. Maak kennis met de natuur in de winter en bereid maaltijden op een kampvuur. De boswachters organiseren een volledig weekend voor een onvergetelijk avontuur.

Borger

Op 11 en 12 februari opent boswachter Martijn de deuren van de Hondsrug in Drenthe. Tijdens het belevingsweekend staan verschillende activiteiten centraal. Zo is er een houtoogst-excursie, afgesloten met een stevige boswachterssoep en een excursie speuren naar sporen.

De Vlagberg

Boswachters Wessel en Frank organiseren op 18 februari een belevingsweekend in Noord-Brabant. Verken  het Sint Anthonisbos, wandel midden in de nacht over de heide en sluit af met een heerlijk glaasje glühwein naast het houtvuur. Na een dag vol activiteiten kruip je in je tent op het kampeerterrein.

De Veenkuil

In het Kuinderbos organiseert boswachter Harco op 24 en 25 februari een belevingsweekend vol avontuurlijke activiteiten. Ga mee reeën spotten met een 4x4 auto, nachtvlinders bekijken of een clinic houtkloven volgen. 

Reserveer een weekend winterkamperen via logerenbijdeboswachter.nl