Informatie over cookies

Staatsbosbeheer maakt op deze website gebruik van cookies. Meer uitleg over cookies.

Noodzakelijk

Zorgt voor een goede werking van de website

Social

Nodig voor het delen van pagina's en bekijken van video's

Statistieken

Hiermee stemmen we de website af op voorkeuren van bezoekers

Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Off The Grid met boswachters op Grasnapolsky 2017


Komende editie van muziekfestival Grasnapolsky in Radio Kootwijk staat in het teken van het thema Off the Grid. De lege en uitgestrekte heide, de reis ernaartoe, het zwakke signaal op je telefoon niet te vergeten. Dit maakt Grasnapolsky bij uitstek geschikt om jezelf even af te zonderen van de bewoonde wereld. Daarom nodigen Grasnapolsky, diverse kunstenaars en de boswachters het publiek dit jaar uit om een weekend lang Off The Grid te gaan. 

Op safari

Net als vorig jaar is boswachter Frank weer van de partij op Grasnapolsky. Hij laat bezoekers tijdens zijn safari's op eigen wijze kennismaken met de omgeving en de bijzondere Veluwse natuur op Radio Kootwijk. Ook komt kunstenares  Wentel terug, die bezoekers vorig jaar al meenam op een bizarre trip door het bos met niets anders dan een simpele spiegel. Dit jaar neemt ze haar spiegels mee voor een spannende reis naar een nieuwe plek op het terrein. 

Nieuw: de bunker

Voor het eerst zal tijdens Grasnapolsky de bunker achter het zendstation toegankelijk zijn voor publiek. In dit voormalige radionoodstation kunnen bezoekers aanschuiven bij Jan’s Bunker Bar. Hier ontmoeten zij een bijzondere stamgast (tevens vrijwilliger bij Staatsbosbeheer) Coby, die als een van de oudste dorpsbewoners vol verhalen zit over Radio Kootwijk. Ook kunnen bezoekers in de bunker aan de slag met de bijzonder multispeakerinstallatie Dadoc van componisten Strijbos & Van Rijswijk. Bekijk hier het gehele (rand)programma en boek tickets via de website van Grasnapolsky

Radio Kootwijk 

Grasnapolsky vindt voor de vierde keer plaats op Radio Kootwijk, een unieke cultuurhistorische plek midden op de Veluwe. Een plek waar het festival samen met de boswachters van Staatsbosbeheer met groot respect mee omgaan. Lees meer over Radio Kootwijk en over de andere evenementenlocaties van Staatsbosbeheer.