Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Winterkamperen bij de boswachter


Ben jij winterhard? Voor stoere kampeerders is het ook deze winter weer mogelijk: winterkamperen in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer. Drie natuurkampeerterreinen zijn de hele winter open voor de avontuurlijke kampeerder.

Sterrenhemel en winterzonnetje

Met een geschikte uitrusting is de kou zo bedwongen en tijdens het winterkamperen geniet je dubbel en dwars van de rust en de natuur. Een kampvuur, warme chocomelk en glühwein onder een heldere sterrenhemel zorgen voor een onvergetelijke kampeerervaring. En wie weet word je ’s morgens gewekt door het geritsel van een hert dat voorbij loopt of een kraakhelder winterzonnetje op je dak.

Winterseizoen

In een tent voor de echte bikkels of in caravan of camper voor avonturiers die van iets meer comfort houden; de boswachter heeft voor iedereen plek. Ervaar de natuur op een bijzondere manier en kom ook ’s winters logeren bij de boswachter. Het winterseizoen loopt van 1 november 2016 tot en met 31 maart 2017 en deze natuurkampeerterreinen zijn de hele winter open:

Gratis Groene Boekje

Wil je dit jaar nog kamperen, maar ben je nog niet in het bezit van een natuurkampeerkaart? Dan heeft Stichting De Groene Koepel een mooie actie. Als je nu het Groene Boekje 2016 koopt voor je overnachting dit najaar, dan krijg je het Groene Boekje 2017 gratis thuisgestuurd.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten