Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Radio Kootwijk opnieuw podium voor festival Grasnapolsky


Op 10, 11 en 12 februari is het tijd voor de vierde editie van festival Grasnapolsky op Radio Kootwijk. Met deze locatie heeft het winterfestival één van de meest bijzondere en afgelegen plekken van Nederland te pakken. Dit imposante, monumentale zendstation werd in de jaren 20 midden op de Veluwse Heide gebouwd voor radiotelegrafisch contact met toenmalig Nederlands-Indië. Dit jaar nodigt het festival samen met de boswachters van Staatsbosbeheer het publiek uit om een weekend lang 'Off The Grid' te gaan. De early bird verkoop start op 21 oktober, dan worden ook de eerste namen bekend gemaakt.

Nieuwe muziek ontdekken 

Bezoekers kunnen bij Grasnapolsky de nieuwste bands en artiesten ontdekken die daarna op vele podia terug te zien zullen zijn. 3voor12 schreef over Grasnapolsky 2016 dan ook niet voor niets: ‘Al het goede komt van hier’. Ook op Grasnapolsky 2017 mogen de bezoekers veel muzikale diversiteit verwachten in één van de mooie bijgebouwen, of in de prachtig verlichte zenderzaal. Overnachten doet het publiek op het nabijgelegen bungalowpark Landal Rabbit Hill. 

Gras17 gaat ‘Off The Grid’

Het thema van Gras17 is ‘Off The Grid’. Hiermee staat deze editie in het teken van de afgelegen locatie midden op de Veluwse heide, en de geschiedenis van het gebouw. Hoewel het radiozendstation vroeger juist symbool stond voor verbinding met een andere wereld, nodigt deze afgelegen plek nu juist uit om het tegenovergestelde te doen. De lege en uitgestrekte heide, de reis ernaartoe, het zwakke signaal op je telefoon niet te vergeten. Dit maakt Grasnapolsky bij uitstek geschikt om jezelf even af te zonderen van de bewoonde wereld. Een plek waar de festival samen met de boswachters van Staatsbosbeheer met groot respect mee omgaan. Daarom nodigen Grasnapolsky, diverse kunstenaars en de boswachters het publiek dit jaar uit om een weekend lang ‘Off The Grid’ te gaan. 

Start kaartverkoop

De eerste namen van Grasnapolsky 2017 worden op vrijdag 21 oktober bekend gemaakt. Dan start ook meteen de early bird kaartverkoop, waarbij men €10 korting krijgt op een passe-partout. Zodra de early bird tickets uitverkocht zijn, start de reguliere verkoop. Meer informatie over het festival op www.grasnapolsky.nl 

 

Gerelateerde nieuwsberichten

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten