Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Met audiotour NS door de Oostvaardersplassen


Treinreizigers die tussen Almere en Lelystad reizen, kunnen nu horen wat ze zien als ze uit het raam kijken. Met een speciale app op hun telefoon kunnen ze dan luisteren naar een audiotour voor wat volgens de reizigers zelf het mooiste tracé van Nederland is, namelijk langs de Oostvaardersplassen. 

Circa 4400 reizigers brachten hun stem uit, van wie 37 procent de route door het natuurgebied de Oostvaardersplassen als mooiste bestempelden. De tour is ingesproken door oud-politica Erica Terpstra en werkt beide kanten op. Om de omgeving extra goed te kunnen zien, delen de NS de eerste weken verrekijkers uit bij het treinkaartje.

De app 'NS mooiste tracé audiotour' is te downloaden in de Appstore en Google Play.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten