Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Instagrammers logeren bij de boswachter


Deze zomer kregen Instagrammers de kans om een exclusief kampeeravontuur te winnen op een geheime locatie. Het logeren bij de boswachter was voor één keer mogelijk op Fort Rammekens, Vuurtoreneiland Durgerdam en op een eigen eilandje in de Biesbosch. De winnaars kregen een camera mee om hun avontuur vast te leggen. Dit leverde onderstaande video op.

Logeren bij de boswachter

Staatsbosbeheer heeft verschillende kampeerterreinen in Nederland waar het mogelijk is om te logeren middenin de natuur. Om online te laten zien hoe mooi het is om te kamperen in Nederland werd de Instacamp actie gestart. Via Instagram was het mogelijk om een eenmalige unieke kampeerervaring voor 24 uur, inclusief een excursie van de boswachter te winnen.

Staatsbosbeheer op social media

Groene berichten en mooie foto’s zijn te vinden op onze verschillende Social Media kanalen. Inmiddels hebben we bloggende, vloggende en twitterende boswachters. Naast een algemeen Facebookaccount is er nu ook nieuws uit de natuur te volgen via Instagram. Volg Staatsbosbeheer op Instagram voor meer natuurplaatjes én outdoor acties.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten