Contact

Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Veluwse boomstammen dragen The Weeping Elephant


Kunstenares Jantien Mook, initiatiefnemer van het project Ode aan de Wildernis werkt voor haar nieuwste sculptuur The Weeping Elephant met Veluwse boomstammen. De Afrikaanse olifant zal de wereld over reizen om een ode te brengen aan de olifanten en ander wild leven. Gekoppeld aan gepaste evenementen zal ze in steden verschijnen om de krachten te bundelen met experts en natuurbeschermingsorganisaties. Boswachter Laurens schreef een weblog over deze bijzondere samenwerking.

Gerelateerde nieuwsberichten

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten