Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

GeoFort beste kindermuseum ter wereld


Op het jaarlijkse Ecsite congres (Europese netwerk van science centra en musea) in Oostenrijk is GeoFort de winnaar geworden van de Children in Museums Award 2016. Uit het juryrapport: GeoFort weet de ”potentieel droge onderwerpen” waar het zich op richt heel direct, sociaal en leuk over te brengen. ”Kinderen leren er al doende, terwijl ze lol hebben. Het is een inspirerende plek en waardige winnaar van de Children in Museums Award.”

Prestigieuze internationale prijs

GeoFort wint met de prijs een geldbedrag van 5.000 euro en een wisseltrofee van Nijntje. De andere twee Nederlandse genomineerden waren het Verzetsmuseum Junior en het Nemo Science Museum. De afgelopen drie jaar wonnen musea in de Verenigde Staten, Denemarken en Oostenrijk. Staatsbosbeheer feliciteert GeoFort van harte met deze prestigieuze internationale prijs.

Wil je meer lezen over het GeoFort? Kijk op de website www.geofort.nl.

 

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten