Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

RTV-Utrecht laat mooiste natuurplekjes zien


Vanaf donderdag 3 maart zendt RTV Utrecht het televisieprogramma Mijn Mooiste Plek uit. In deze zesdelige serie neemt RTV Utrecht presentatrice Evelien de Bruijn je mee naar gebieden in de provincie Utrecht die kijkers het mooist vinden. Dit levert verrassende ontmoetingen op met bijzondere mensen, maar vooral met de prachtigste landschappen die de regio rijk is. De serie is mede mogelijk gemaakt door: Provincie Utrecht, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuurmonumenten, Staatsbosbeheer, Utrechts Landschap, Recreatie Midden-Nederland en IVN.

Mijn Mooiste Plek is van 3 maart tot en met 7 april op donderdag  vanaf 07.00 uur en daarna ieder uur te zien bij RTV Utrecht. Meer  informatie over het programma en tips zijn te vinden op www.rtvutrecht.nl/plek

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten