Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Instagrammers logeren op kampeerterrein Drie


Dit weekend kampeerden Instagram gebruikers op kampeerterrein Drie. De instagrammers kregen een weekend aangeboden op dit terrein mét excursie van de boswachter. Bever leverde kampeerspullen en outdoor gadgets om het geheel mooi vorm te geven. Doel van dit evenement was op een nieuwe manier beeld geven aan het winterkamperen.

Foto's Ronald Jansen en Albert Lamme.

Instameet

Staatsbosbeheer organiseert sinds 1,5 jaar speciale instameets. Tijdens een #staatsbosbeheer_instameet bezoeken Instagram-gebruikers een natuurgebied onder begeleiding van de boswachter. De foto’s die zij dan maken worden online verzameld onder één hashtag.  Inmiddels hebben de instagrammers daardoor al Hollands Duin, Radio Kootwijk, de Weerribben, Fort Rijnauwen, de Biesbosch, de Steengroeve te Winterswijk en de Moerputtenbrug bezocht. Dit weekend was het tijd voor een nieuwe variant op deze online evenementen, namelijk een 24-uurs Instameet waarbij de Instagrammers het stoere winterkamperen konden ervaren.

Logeren bij de boswachter

Tien Instagrammers logeerden afgelopen weekend op (winter)kampeerterrein Drie van Staatsbosbeheer op de Veluwe. Het bijzondere aan de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer is de locatie middenin de natuur, en de aanwezigheid van de boswachter. Daarom ging de groep twee maal op pad met de boswachter in het naastgelegen Speulderbos. Van wildexcursie tot ochtendwandeling. Het avondprogramma vond plaats op het kampeerterrein Drie waar Bever hun winterkampeerspullen presenteerde en de Instagrammers de ruimte gaf om nieuwe gadgets te proberen die het kamperen nóg specialer maakte. De foto’s worden deze week op Instagram geplaatst onder de #logerenbijdeboswachter.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten