Over Staatsbosbeheer

Natuur waarmee je je verbonden voelt. Daar maakt Staatsbosbeheer zich sterk voor. Een Nederland waar we natuur en landschap koesteren, maar waar ook plaats is voor beleven en benutten. 

Winterkamperen neemt hoge vlucht


Het aantal winterkampeerders is afgelopen november en december flink gestegen. Vergeleken met de maanden november en december 2014 steeg het aantal overnachtingen met ruim 70%. Om het kampeerders die op zoek zijn naar rust, nog gemakkelijker te maken, lanceert Staatsbosbeheer www.logerenbijdeboswachter.nl. Hier worden alle kampeermogelijkheden op een rijtje gezet. Ook kan er direct geboekt worden.

Toename

Deze winter zijn vier natuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer open voor de kampeerder die met zijn tent of caravan midden in de natuur ook het winterse seizoen wil ervaren: Borger (Hondsrug, Drenthe), Drie (Veluwe, Gelderland), Veenkuil (Kuinderbos, Flevoland) en Vlagberg (Sint Anthonis, Noord-Brabant). In Borger kan de winterkampeerder dit jaar voor het eerst terecht. Daar zijn in november en december 632 overnachtingen geboekt. De andere drie terreinen noteerden 1995 boekingen, tegenover 1148 boekingen een jaar eerder; een toename van 74%. Het warme weer afgelopen november en december heeft hier ongetwijfeld aan bijgedragen.

Handige website

De site www.logerenbijdeboswachter.nl biedt veel voordelen. Zo kan een kampeerder online een specifieke plek boeken; kan hij boekingen inzien en wijzigen met een eigen account, en is gespreid betalen mogelijk. Met een vernieuwde vorm van reviews zal het kampeeraanbod continu worden verbeterd.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten