Contact

Zeeuws-Vlaanderen

De Westerschelde maakte Zeeuws-Vlaanderen. Nog steeds is dit een gebied met veel water. En het wemelt er van de watervogels.

Overnachten

Kamperen is pas echt leuk in Zeeuws-Vlaanderen. Ga avontuurlijk kamperen en geniet van de rijke natuur om je heen. Vanuit je tent in dit kleine stukje bijna-België in Nederland ontdek je de weidelandschappen, polders en kreekjes waar Zeeuws-Vlaanderen om bekend staat.

Meer informatie over de kampeerterreinen van Staatsbosbeheer vind je op logerenbijdeboswachter.nl

Toon op kaart

Canisvliet: paalkamperen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook bij de Canisvliet in Zeeuws-Vlaanderen staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Kampeerrterein
onderbenen naast wandelschoenen

De Zoete Vaart: paalkamperen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook bij de Zoete Vaart in Zeeuws-Vlaanderen staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Kampeerrterein
pannetje op kooktoestelletje naast tent

Fort Sint Livinus: paalkamperen

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreinen waar je 'wild' mag kamperen. Ook bij Fort Sint Livinus in Zeeuws-Vlaanderen staat een paal waar je je tent mag opzetten.

Kampeerrterein
uitzicht vanuit tentje op bos