Walcheren

Ooit een eiland, nu een beschut landschap achter hoge duinen en zware dijken. Met de mooiste stranden, bossen en kreken.

Routes

Wandelen op Walcheren betekent: even helemaal weg, de natuur in. Op Walcheren zijn diverse wandelingen voor jong en oud. Bij de wandelroutes geven we aan waar het startpunt is. Vanaf daar kun je zelf de markering volgen. De gemarkeerde wandelroutes staan ook op wandelkaart nr. 29 Walcheren, te koop in de webwinkel van Falk. Met deze kaart op zak kun je natuurlijk ook je eigen route uitstippelen.

Wandelroute Manteling wit 2,4 km

wit

Wandeling door de Manteling van Walcheren. Lanen, vijvers en rhodondendrons verraden de oplettende wandelaar dat dit bos onderdeel is van een landgoed. Start: Terra Maris, Duinvlietweg, Oostkapelle. Volg witte route.

Wandelen

Wandelroute Veerse Bos 5,7 km

donkerblauw

Wandeling door het afwisselende Veerse Bos, met veel open plekken, vergezichten en kreken. Start: P-plaats Kraaiennestweg, Veere. Volg blauwe route.

Wandelen

Wandelroute Fort Rammekenshoek 2,3 km

donkerblauw

Wandeling door het krekengebied Rammekenshoek rond Fort Rammekens bij Vlissingen. Start: Fort Rammekens, Rammekensweg, Ritthem. Volg blauwe route.

Wandelen

Wandelroute Manteling blauw 3,8 km

donkerblauw

Wandeling door de Manteling van Walcheren. Lanen, vijvers en rhodondendrons verraden de oplettende wandelaar dat dit bos onderdeel is van een landgoed. Start: Terra Maris, Duinvlietweg, Oostkapelle. Volg blauwe route.

Wandelen

Wandelroute familiepad Walcheren 2,2 km

Ontdek Walcheren via het familiepad, een verhard pad dat toegankelijk is voor onder meer rollators, scootmobiels en kinderwagens. Start: Groeneweg 1, 4356 CH Oostkapelle.

Wandelen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten