Stadsbossen Lelystad

Wandelen en fietsen tussen de bomen, op de bodem van de vroegere Zuiderzee. Dat kan in de vier stadsbossen van Lelystad.

Routes

Mountainbikeroute Zuigerplasbos 10 km

Een afwisselende route die veel uitdaging biedt. Het is een deel van een grotere route. Start: p-plaats ingang Zuigerplasdreef.

Mountainbiken

Mountainbikeroute Gelderse Hout 3,8 km

Een afwisselende route die veel uitdaging biedt. Het is een deel van een grotere route. Start: p-plaats Gelderse Hout, Oostranddreef.

Mountainbiken

Mountainbikeroute Lelystad 30,6 km

Bij deze MTB-route in de bossen rond Lelystad kun je kiezen voor zware en minder zware routes. Inkorten is ook mogelijk. Start: p-plaats Gelderse Hout, Oostranddreef.

Mountainbiken

Wandelroute Rondje om de plas 2,5 km

Het is wat het is: een rondje om de plas dat ook goed te doen is voor mindervaliden. Start: p-plaats bij de ingang aan de Zuigerplasdreef

Wandelen

Wandelroute natuurwandeling Gelderse Hout 3 km

geel

Op deze mooie route door het bos aan de rand van de stad kun je in de avondschemering zomaar een ree aantreffen. Start: p-plaats bij ingang aan de Oostranddreef. Volg de gele route.

Wandelen

Wandelroute Zuigerplasbosroute 5,6 km

donkerblauw

Deze route loopt door bos en grasland, langs rietoevers en water met mooie doorkijkjes. 3 startlocaties: p-plaats ingang Veldweg; p-plaats ingang Zuigerplasdreef en p-plaats ingang Karveel aan de Bosweg. Volg blauwe route.

Wandelen

Wandelroute wandelpad 't Henkepad 1,5 km

groen

Dit pad gaat voor een groot deel door een sparrenbos. De slingerpaadjes spreken tot de verbeelding. Start deze route aan het eind van de toegangsweg door Gelderse Hout bij de Oostervaart of bij het fietspad langs Oostranddreef en Gelderse Diep. Volg de groene route.

Wandelen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten