Kempen

Heide, bos, slingerende beken en sporen uit het verleden. Ontdek de geschiedenis van de Kempen, te voet, te fiets of te paard.

Routes

Wandelen of mountainbiken in natuurgebied de Kempen betekent: even helemaal weg, de natuur in. Er zijn diverse wandelingen en mountainbikeroutes voor jong en oud. De mtb-routes kun je downloaden. Bij de wandelroutes geven we aan waar het startpunt is. Vanaf daar kun je zelf de markering volgen.
Toon op kaart

Wandelroute Hondenlos De Pals 2 km

groen

Hier kan je hond lekker vrij spelen en rennen in het bos. Er is ook een speelweide met picknicksets. Start: De Pals, Bladel. Volg de groene markering.

Wandelen

Wandelroute Mindervalidenpad 2 km

oranje

Een afwisselend familiepad door de Brabantse Kempen, toegankelijk voor rolstoel (of wandelwagen). Je komt langs het Laarven, door bos en langs de Cartierheide.

Wandelen

Wandelroute Hondenlos Eersel 2,1 km

groen

Je hond kan naar hartenlust rennen in dit Kempense natuurgebied. Routepalen geven aan waar de hond weer aan de lijn moet.

Wandelen

Wandelroute bosbessen en heide 3,5 km

lichtblauw

Wandeling door naaldbossen met blauwe bosbessen. Deze afwisselende wandeling door de Kempen voert langs de Cartierheide.

Wandelen

Wandelroute Spijkertse heidewandeling 4,1 km

geel

Afwisselende wandeling door het dennen-, douglas- en lariksbos en langs de Spijkertse heide van de Brabantse Kempen.

Wandelen

Wandelroute Heidewandeling De Pals 6,2 km

rood

Afwisselende wandeling die je langs diverse soorten naald- en loofbos en over de Cartierheide in de Brabantse Kempen.

Wandelen

Boswachterspad Cartierheide 7,2 km

paars

Ontmoet de reeën en vele andere inwoners van natuurgebied De Kempen tijdens deze wandeling over het boswachterspad in Noord-Brabant.

Wandelen
Cartierheide

Wandelroute Cartierheide 7,2 km

paars

Eén van de mooiste routes in Brabant, door de Kempense bossen met blauwe bosbes, over heide en langs gagel, dopheide en klokjesgentiaan.

Wandelen
route cartierheidewandeling en laarvenloopje

Mountainbikeroute Cirkel 15 km

zwart

Deze route door de Peelse Heide bestaat voor het grootste gedeelte uit singletracks. In het eerste deel zitten wat korte klimmetjes. Race met je mountainbike door het mooie natuurgebied van de Kempen in Noord-Brabant.

Mountainbiken

Mountainbikeroute Boscheind 35 km

rood

Een afwisselende mountainbikeroute over rulle zandpaden en singletracks door het bos van de Kempen. De route bestaat uit 4lussen van 6-7-10-14 km.

Mountainbiken

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten