Contact

Grevelingen

Zilte lucht, zandplaten en land- en kustvogels. Op de Grevelingen komt het mooiste van zoet en zout samen.

Informatiecentrum Grevelingen

In Informatiecentrum Grevelingen kun je terecht voor informatie over het natuurgebied. Er zijn ook fiets- en wandelkaarten, souvenirs en boeken te koop.
Je kunt de toren beklimmen en met de panoramashow het gebied ervaren. Daarnaast is het centrum beschikbaar voor vergaderingen, conferenties en biedt het de ruimte voor grote groepen.

Winkel

In de winkel van het informatiecentrum vind je producten om de natuur mee in te gaan, zoals wandelkaarten en natuurboeken. Maar ook verrassende souvenirs en/of cadeaus, strandproducten en unieke streekproducten.

Vergaderen

De ruimtes in het informatiecentrum zijn geschikt voor zowel kleine groepen/vergaderingen vanaf 10 personen tot groepen van ca. 250 personen voor congressen/conferenties.

Toren

De toren biedt een prachtig uitzicht over het Grevelingenmeer en de Noordzee en is gratis toegankelijk tijdens openingstijden. 

Horeca

In het Informatiecentrum is horeca aanwezig. Ook is er een toiletgelegenheid. 
Download de banquetingmap Informatiecentrum Grevelingen of de banquetingmap Horeca met alle informatie over de mogelijkheden.

Gebied:
Grevelingen
Contact:

Informatiecentrum Grevelingen T 088-2848210 of via grevelingen@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:

Openingstijden:

  • 1 november t/m 31 maart dagelijks van 10-16 uur;
  • 1 april t/m 31 oktober dagelijks van 10-17 uur;
  • Gesloten op 25 december en 1 januari;
  • In overleg kun je ook buiten openingstijden terecht.

Bereikbaarheid:

  • Auto: navigatieadres Kabbelaarsbank, Ouddorp.
  • Vanaf bushalte Transferium Renesse, bus 104 richting Spijkenisse Metro Centrum halte Port Zélande, Ouddorp (www.9292.nl)
  • Parkeren op het parkeerterrein van Informatiecentrum Grevelingen is gratis. Dit betreft het parkeerterrein aan de voorzijde van het gebouw. Voor mindervaliden is er aan de achterzijde van het gebouw een parkeerplaats en een ingang met rolstoelbaan.
    Let op: In het surfgebied Kabbelaarsbank aan de Brouwersdam geldt een parkeertarief van 1 april t/m 31 oktober tot een maximum € 4,00 per dag; seizoenkaart € 37,60. Kijk voor meer informatie bij Toegankelijkheid.
Informatiecentrum Grevelingen
Brouwersdam Binnenzijde 25
3253 MN Ouddorp
Hoe kom ik er?
Informatiecentrum Grevelingen Informatiecentrum Grevelingen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten