Boswachterij Staphorst

Vossen, reeën, dassen en roofvogels; allemaal kun je ze tegenkomen in de bossen en op de heide van boswachterij Staphorst.

Overnachten

Een vakantiehuis huren of kamperen: in Boswachterij Staphorst kan het allebei. Geniet van het natuurschoon van bossen en heidevelden vanuit het comfort van je eigen vakantiehuisje of tent. Bijvoorbeeld op een natuurcamping, door avontuurlijk vrij kamperen, of in een oude boerderij.

Meer informatie over deze kampeerterreinen vind je op logerenbijdeboswachter.nl. De vakantiewoningen op droomplekken in de Nederlandse natuur boek je via buitenlevenvakanties.nl.

Dassenburcht: omringd door bomen

Omringd door bomen, aan de rand van de boswachterij Staphorst (OV) ligt natuurkampeerterrein Dassenburcht. Voor de kinderen is een heuse dassenburcht nagebouwd.

Kampeerrterein
tentje op kampeerterrein Dassenburcht

Het Schot: paalkampeerplek

Speciaal voor avontuurlijk ingestelde fietsers of wandelaars zijn er paalkampeerplekken: kampeerterreintjes waar je 'wild' mag kamperen. Ook in de boswachterij Staphorst staat een paal waar je je tentje mag opzetten.

Kampeerrterein
pannetje op kooktoestelletje naast tent

t Schot: tijd stond hier stil

Vakantieboerderij ’t Schot (5 pers.) ligt in Staphorst, Overijssel. De vroegere stal is verbouwd tot een comfortabele vakantiewoning. Slapen doe je in de bedstee en in de fraaie tuin staat een hot-tub voor het nemen van een bad. Gegarandeerd genieten!

Vakantiewoning
vakantiewoning 't Schot

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten