Contact

Het zit in onze natuur

Staatsbosbeheer beheert het groene erfgoed van Nederland; 265.000 ha natuur die we beschermen, die je kunt beleven en die we samen met en voor anderen duurzaam benutten.

Aanmelden van evenementen en activiteiten

We beschermen de natuur, maar de terreinen die we beheren, zijn er ook om zoveel mogelijk mensen die natuur te laten beleven. Het is daarom mogelijk om een evenement of activiteit in onze terreinen te organiseren, maar het kan niet overal. We letten altijd op de impact ervan voor het gebied en daarom willen we het vooraf weten als er iets wordt georganiseerd.

Zelf iets organiseren? Geef het door!

Wil je een evenement of activiteit organiseren in een natuurgebied van Staatsbosbeheer? Meld die activiteit dan ruim van tevoren aan. Een van onze boswachters neemt daarna contact met je op. Soms is het nodig om nadere afspraken te maken over het gebruik van het terrein en zijn er kosten aan verbonden.

Evenementenlocaties

Evenementen bij recreatieschappen Zuid-Holland

Wil je een evenement of activiteit organiseren in één van de gebieden van de recreatieschappen in Zuid-Holland? Kijk dan op heerlijkbuiten.nl.

Beoordeling aanvraag evenement

We beoordelen per evenement de impact op flora en fauna en het normale gebruik van een natuurgebied door andere recreanten. We kijken naar het karakter en de omvang van het evenement. Als er afspraken moeten worden gemaakt over het gebruik van een locatie voor het evenement, worden die vastgelegd in een gebruiksovereenkomst. Dit brengt kosten met zich mee. De boswachter kan je daarover informeren op basis van je melding.

hannie verburgt
Vragen over dit onderwerp? Hannie Verburgt Productmanager Beleven

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten