Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Teambuilding: een dagje boswachter in de Weerribben

Ontdek tijdens dit actieve bedrijfsuitje of het leven van boswachter iets voor jou is. Kruip een dag samen met je collega’s in de huid van een boswachter. Proef het echte buitenleven en leer met je team de planten en dieren van de Weerribben kennen.

Programma

Na de ontvangst met koffie en een lokale lekkernij bij Buitencentrum Weerribben ga je het veld in voor een korte ontdekkingstocht. De boswachter vertelt over zijn werk en het gebied en laat je kennismaken met de dieren en planten die er leven. Na de smakelijke buitenlunch wordt het aanpakken. Je team gaat aan de slag met veldwerkzaamheden. Bij terugkomst staan er hapjes en drankjes klaar. Een gezellige afsluiter van een dag actieve teambuilding in de natuur.

Bedrijfsuitje op maat samenstellen

Je kunt je bedrijfsuitje helemaal op maat en naar smaak samenstellen met een aantal extra’s, zoals een afsluitend diner. Neem contact op met het Buitencentrum Weerribben voor de mogelijkheden. De medewerkers van Staatsbosbeheer vertellen je graag meer.

Een dag boswachter als dagje uit?

Wil je graag een dag boswachter zijn, maar dan met familie of vrienden? We bieden deze activiteit ook aan als familie-uitje of groepsuitje. Op maat voor jullie groep. Neem contact op met Buitencentrum Weerribben voor meer informatie.

Gebied:
Weerribben
Van:
10.00 uur tot:17.00 uur
Contact:
Buitencentrum Weerribben T 0561-477272
Praktisch:
Een actief arrangement voor bedrijven. Niet te boeken tijdens broedseizoen 15 maart t/m 15 juli. Voor 10 tot 60 personen. Prijs op aanvraag.

Startpunt

Buitencentrum Weerribben
Hoogeweg 27
8376 EM Ossenzijl
Naar startpunt
Buitencentrum Weerribben Buitencentrum Weerribben

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten