Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bedrijfsuitje: teambuilding in een eendenkooi

Wil je weleens een ander soort bedrijfsuitje? Ga dan samen met ons terug in de tijd en ga een dag mee naar de eendenkooi. Een avontuurlijk dagje teambuilding in de Weerribben. 

Programma

Je wordt in Buitencentrum Weerribben ontvangen door de gids van Staatsbosbeheer met koffie en thee en een lokale lekkernij. Na een introductiefilm vertrekt de boot richting de eendenkooi waar een heerlijke lunch klaarstaat. Kruip in de huid van een kooiker en proef het echte buitenleven. Tijdens de rondleiding ga je zelf ook aan de slag in de kooi. Tot slot word je beloond met een culinaire verrassing onder het genot van een glaasje wijn. Wellicht spot je nog een ringslang op de tocht terug naar het buitencentrum.

Bedrijfsuitje op maat

Heb je zelf ideeën voor een thema of bijzondere wensen? Laat het ons dan weten. We brengen jouw arrangement graag helemaal op smaak, zodat je volop kunt beleven, ontdekken en genieten op de fraaiste plekjes van de Weerribben. En helemaal mooi: door te kiezen voor een van onze Buitengewone Bedrijfsuitjes, steun je tegelijkertijd ons werk in de natuur. Een extra reden om vandaag nog contact op te nemen. Staatsbosbeheer wenst je alvast buitengewoon veel buitenplezier!

Gebied:
Weerribben
Van:
10.00 uur tot:17.00 uur
Contact:
Buitencentrum Weerribben T 0561-477272
Praktisch:
Een bijzonder boot/wandel-arrangement, ideaal als teambuilding. Prijs: vanaf € 50 per persoon, inclusief lunch, koffie/ thee met lokale lekkernij en een culinaire afsluiting met wijn en fris. Aantal deelnemers: 10 - 30 personen.

Startpunt

Buitencentrum Weerribben
Hoogeweg 27
8376 EM Ossenzijl
Naar startpunt
Buitencentrum Weerribben Buitencentrum Weerribben

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten