Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bedrijfsuitje: struinen in de Weerribben

Even helemaal weg van het werk, een onvergetelijke belevenis ver van de dagelijkse drukte? Trek dan een paar stevige schoenen aan en ga met je collega’s op ontdekkingstocht door de ongerepte natuur van de Weerribben. De boswachter van Staatsbosbeheer neemt jullie mee op een avontuurlijke struintocht. Geniet tijdens jullie wandeling van de verhalen over het ontstaan van de natuur en leer meer over natuurbeheer en -behoud. Een bedrijfsuitje dat goed voor de teambuilding én informatief is!

Programma

De dag staat in het teken van wandelen, bezinnen en beleven en is vooral bedoeld om je hoofd even helemaal leeg te maken. Bij vertrek krijgen jullie een rugzak mee met daarin een lunch met streekproducten. En bij terugkeer toosten we graag op een geslaagd teamuitje!

Bedrijfsuitje zelf samenstellen

Je kunt je bedrijfsuitje helemaal op maat en smaak samenstellen met extra’s zoals bijvoorbeeld sporen zoeken, eetbare planten vinden of een mountainbike-tocht. Neem hiervoor contact op met het Buitencentrum Weerribben. De medewerkers van Staatsbosbeheer vertellen je graag meer over de vele mogelijkheden.

Wandelen met boswachter als dagje uit?

Wil je deze tocht graag doen met familie of vrienden? We bieden de struintocht ook aan als familie-uitje of groepsactiviteit. Op maat voor jullie groep. Neem contact op met Buitencentrum Weerribben voor meer informatie.

Gebied:
Weerribben
Duur:
Halve of hele dag
Contact:
Buitencentrum Weerribben T 0561-477272.
Praktisch:
Prijs: op aanvraag. Aantal deelnemers: vanaf 10 personen.

Startpunt

Buitencentrum Weerribben
Hoogeweg 27
8376 EM Ossenzijl
Naar startpunt
Buitencentrum Weerribben Buitencentrum Weerribben

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten