Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Dagje uit: uitdagende speurtocht in het Vechtdal

Op zoek naar een uitdaging voor je bedrijfsuitje of je dagje uit met familie of vrienden? In het Vechtdal hebben we een nieuw, uitdagend spel ontwikkeld voor jong en oud. Het Naar Buiten Spel is een combinatie van een kennisquiz met spulletjes, verstopte kisten, de natuur als speelbord en de spanning van het zoeken met GPS.

Programma

Iedereen deelt zichzelf in naar één van de 5 types: voerman, das, adder, knoflookpad of verre kijker. Elk type krijgt een genummerde en gekleurde medaille mee met een sleutel. Die correspondeert met één van de 5 natuurschatkisten waarnaar je op zoek gaat. Met grappige vragen en opdrachten word je uitgedaagd een goed antwoord te kiezen, voorafgaand aan korte informatie over natuur en het beheer daarvan. De spullen in de kisten helpen je daarbij. Je gaat gezamenlijk op ontdekkingstocht. Dus het is belangrijk al je zintuigen op scherp te zetten. En wie weet word jij of jouw groepje de winnaar!

Gebied:
Vechtdal
Contact:
Informatie en huur, boswachter Nico Arkes: T 0523-261850, M 06-21518545 of via n.arkes@staatsbosbeheer.nl
Praktisch:
Het spel is geschikt voor families, kinderfeestjes, maar ook voor vrienden of collegae (teambuilding). Afhankelijk van de uitgezette route duurt het spel 1 – 2,5 uur. Aantal deelnemers: 5-25. Prijs: € 50.

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten