Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Expositie Fiep Fiep Hoera! van Fiep Westendorp

Kasteel Groeneveld viert de honderdste verjaardag van Fiep Westendorp met de tentoonstelling Fiep Fiep Hoera! De natuur van Fiep Westendorp. In deze familietentoonstelling heeft juist het werk waar Fiep Westendorp de natuur laat spreken een plek gekregen. Zo zijn in de Baarnsche Vleugel de originelen en prints van bekende en minder bekende werken te zien, met daarbij voorwerpen waar Fiep Westendorp zich door liet inspireren. Kom met je gezin naar deze uitgebreide expositie en dompel je onder in de creativiteit van Fiep Westendorp.

Zing mee met Majel Lustenhouwer

Speciaal voor deze tentoonstelling heeft Majel Lustenhouwer een interactieve liedjesvoorstelling voor kinderen gecomponeerd. Gezellig samen meezingen met bekende en minder bekende liedjes. Reserveren en meer informatie 

Overige kinderactiviteiten

De zolder is ingericht met avontuurlijke spelletjes voor de kleintjes. Ze kunnen daar binnen spelen alsof ze buiten zijn: vissen met de vissertjes, afval scheiden met Floddertje of kamperen met Pim en Pom. Daarnaast is er een buitenroute aangelegd.

Gebied:
Utrechtse Heuvelrug
Contact:

Meer informatie bij Kasteel Groeneveld T 035-5420446 of via groeneveld@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:

Van 23 april 2017 t/m medio 2019. Informatie over entree en openingstijden via website KasteelGroeneveld.nl

Kasteel Groeneveld
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Naar startpunt
Kasteel Groeneveld Kasteel Groeneveld

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten