Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Poolballen op de Sallandse Heuvelrug

Poolball is een combinatie tussen poolen en voetballen. Het spel wordt gespeeld op een levensgrote pooltafel, waarbij de harde kleine ballen zijn vervangen door voetballen. De spelregels zijn nagenoeg gelijk en worden bijgeleverd en uitgelegd alvorens jullie starten.

Ben jij behendig met de bal? Daag je tegenstanders uit en trap je eigen biljartballen tactisch weg in de pockets van deze grote pooltafel! Speel het spel in teams of tweetallen. Ook is het mogelijk het Poolball spel te huren voor op een evenement, open dag, feestje of bruiloft.
Met dit spel zorg jij voor unieke entertainment, wat er ook maar te vieren valt!

Poolballen met een groep

Van maandag t/m zondag is het mogelijk om te poolballen op de Sallandse Heuvelrug. Het gaat in overleg en op afspraak. De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Buitensport Zwolle. De activiteit gaat per dagdeel (4 uur). Voorafgaand aan het poolballen of daarna kun je bij restaurant Buitengewoon Lekker terecht voor een hapje en een drankje.  

Extra opties

Extra te boeken is een picknickmand of knapzakje. De picknickmand bevat een broodje gezond, een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. Een knapzakje bevat een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. 

Wil je een onvergetelijk avontuur met je groep? Blijf dan een nachtje slapen! Je dient hier wel zelf spullen voor mee te nemen. En voor het eten kun je een Buitenkook-arrangement bijboeken!

Bespreek alle mogelijkheden en opties met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. 

 

Gebied:
Salland
Leeftijd:
vanaf 8 jaar
Contact:

Meer informatie of een passende offerte? Neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • hapje of drankje voor- of na de activiteit? Kom naar Restaurant Buitengewoon Lekker
  • dagdeel = 4 uur
  • prijs per dagdeel vanaf € 295
  • deze activiteit is in samenwerking met Buitensport Zwolle 
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten