Contact

Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Paasfair Sallandse Heuvelrug

Kom op Tweede Paasdag genieten op de Paasfair bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug, de plek om het buiten te proeven en beleven! Verschillende standhouders bieden hun producten aan, van sieraden, bloemen en tuinaccessoires tot outdoorproducten, lifestyle en proeverijen. Ook zijn er verschillende workshops te volgen. Voor de kinderen is er van alles te beleven, zoals schminken en broodjes bakken. Een stukje van de omgeving ontdekken? Laat je dan een stukje rondrijden met de Heideslak! Kortom: een dag vol activiteiten voor jong en oud.

Bergsportdag

NKBV Regio Oost organiseert op de paasfair een bergsportdag met workshops, lezingen en demo's. Buiten is een klimrots gebouwd, waar de demo's plaatsvinden. Verder vind je verschillende stands met informatie over touwtechnieken, klimmen, fotografie en oriëntatie.

  • Wil je zeker zijn van een plek bij de lezingen en demo's? Meld je dan aan bij Edward Brama via edward.brama@gmail.com.
  • Bekijk het volledige programma op de website van NKVB Regio Oost

Een stand huren op de Paasfair?

Op de paasfair is ruimte voor exposanten met streekproducten en handmade gerelateerde producten. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Ria de Zwart van Buitencentrum Sallandse Heuvelrug 0548-612711 of via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Gebied:
Salland
Datum:
maandag, 22 apr 2019
Van:
10.30 uur tot:16.30 uur
Leeftijd:
alle leeftijden
Contact:

Meer informatie bij Buitencentrum Sallandse Heuvelrug 0548-612711 of via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • Gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • Honden mogen mee mits aangelijnd
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Hoe kom ik er?

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten