Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Pop-up Quiz met thema Natuur

In samenwerking met het restaurant Buitengewoon lekker organiseert het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug een gezellige pop-up quiz met als thema natuur.

Een Pop-up quiz is het ideale onderdeel voor een gezellige feestavond of uitje. Denkt je alles over de natuur te weten? Weet je welk dier de langste nek heeft ? Of welke kleur de vliegenzwam heeft? Bij de Pop-up quiz vliegen de vragen en feiten over de natuur je om de oren. Daag je vrienden of collega's uit en laat zien wie de slimste is!

Onder het genot van een hapje en drankje genieten jullie van deze leuke avond. Er zijn verschillende rondes waar je in teams van 4, 5 of 6 personen gaat strijden om een leuke prijs. Elke ronde bevat verschillende vragen. Strijd met je team naar de overwinning! Onze hilarische presentator deze stelt de vragen tijdens de Natuur Pop-up quiz. Het winnende team krijgt behalve eeuwige roem, ook een spetterende hoofdprijs!

Compleet arrangangement

Maak je activiteit compleet met een 3-uur durend borrelarrangement voor €32,50 p.p. inclusief: onbeperkt drankjes, bittergarnituur, nootjes, kaas en worst. Vraag naar de mogelijkheden.

Gebied:
Salland
Prijs:
€ 7.50
Duur:
2,5 uur
Contact:

Meer informatie of een passende offerte? Neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • Gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • Verschillende opties mogelijk om de activiteit compleet te maken
  • Minimaal 25 personen
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten