Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug

Mountainbiken bij het buitencentrum Sallandse Heuvelrug kan in de vorm van een begeleid groepsuitje of een leerzame clinic. Na het afstellen van de mountainbike en helm gaan we op pad en zal er een route afgestemd worden in overleg met de groep. De Sallandse Heuvelrug is vooral glooiend, maar ook hier kennen we klimmetjes en afdalingen!
Graag leren we jullie een stuk techniek met betrekking tot houding, schakelen, rem gebruik en het nemen van bochten. Zo leren en dagen we iedereen uit om ook die laatste beklimming boven te komen.

Zorgen voor veiligheid, uitdaging en gezelligheid is tijdens de uitjes bij het buitencentrum Sallandse Heuvelrug vanzelfsprekend! We beschikken over kwalitatief goede mountainbikes die onderhouden worden door specialisten. Onze mountainbikes zijn in top-staat en dat resulteert in een onbezorgde tocht en een geslaagde activiteit!

Mountainbiken met een groep

Van maandag t/m zondag is het mogelijk om te mountainbiken op de Sallandse Heuvelrug. Het gaat in overleg en op afspraak. De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Buitensport Zwolle dat zorg draagt voor de begeleiding. De activiteit duurt ongeveer 2 uur. De groep dient minimaal uit 10 deelnemers te bestaan. Voorafgaand aan het mountainbiken of daarna kun je bij restaurant Buitengewoon Lekker terecht voor een hapje en een drankje.  

Extra opties

Extra te boeken is een picknickmand of knapzakje. De picknickmand bevat een broodje gezond, een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. Een knapzakje bevat een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. 

Wil je een onvergetelijk avontuur met je groep? Blijf dan een nachtje slapen! Je dient hier wel zelf spullen voor mee te nemen. En voor het eten kun je een Buitenkook-arrangement bijboeken!

Bespreek alle mogelijkheden en opties met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. 

 

Gebied:
Salland
Leeftijd:
vanaf 8 jaar
Contact:

Meer informatie of een passende offerte? Neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • hapje of drankje voor- of na de activiteit? Kom naar  Restaurant Buitengewoon Lekker!
  • minimaal 10 personen
  • tijdsduur ongeveer 2 uur
  • prijs € 39 p.p.
  • per volwassene wordt € 1 afgedragen aan Support For Nature
  • deze activiteit is in samenwerking met Buitensport Zwolle
  • het mountainbiken vindt plaats opéén van de mountainbikeroutes van de Sallandse Heuvelrug.
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten