Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Kickbiken, heel wat anders dan steppen!

Kickbiken is een lekker actief uitje. Je zult verbaasd zijn over de snelheid waarmee je jezelf voortbeweegt. Met een speciale off-road bike met voorvering rij je gemakkelijk door bossen en over onverharde paden, maar ook over verharde wegen rij je soepel. Steppen oubollig? Niet met een kickbike!
Je kunt kiezen uit verschillende tochten in Nijverdal die wij voor je klaar hebben liggen. Navigeer met behulp van GPS en kickbike gemakkelijk over een mooie natuurroute door het natuurgebied van de Sallandse Heuvelrug of het prachtige regge gebied in Nijverdal.

Sportief uitje met een groep

Van maandag t/m zondag is het mogelijk om te kickbiken op de Sallandse Heuvelrug. Het gaat in overleg en op afspraak. De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Buitensport Zwolle. Een kickbike tour duurt 1,5 uur en per volwassene dragen wij € 1,- af aan Support For Nature. De groep dient minimaal uit 9 deelnemers te bestaan. Voorafgaand aan het kickbiken of daarna kun je bij restaurant Buitengewoon Lekker terecht voor een hapje en een drankje.  

Ook extra te boeken is een picknickmand of knapzakje. De picknickmand bevat een broodje gezond, een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. Een knapzakje bevat een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. 
Wil je onderweg ook de vogels of andere dieren in de gaten houden? Huur dan een verrekijker bij het Buitencentrum voor € 7,50 p.p.p.d. Je betaalt wel een borg van € 25,- voor een verrekijker. 

Prijzen

De activiteit is te reserveren met- of zonder knapzakje. Het knapzakje bevat een flesje drinken en iets lekkers. 

€ 21.25 p.p. tijdsduur  1 ½ uur inclusief knapzakje
€ 17.25 p.p. tijdsduur  1 ½ uur exclusief knapzakje

 

Gebied:
Salland
Leeftijd:
vanaf 8 jaar
Contact:

Meer informatie of een passende offerte? Neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • hapje of drankje voor- of na de activiteit? Kom naar Restaurant Buitengewoon Lekker!
  • voor volwassenen draagt het buitencentrum € 1,- p.p. af aan Support for Nature
  • deze activiteit is in samenwerking met Buitensport Zwolle
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten