Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

GPS Adventure op de Sallandse Heuvelrug

Op zoek naar een teambuildingsactiviteit, waarbij jong en oud zich vermaakt? GPS adventure is het ideale groeps- en/of bedrijfsuitje in de buitenlucht. Tijdens GPS adventure strijden kleine teams van 4 a 6 personen tegen elkaar in spelopdrachten van 15 minuten.

Teambuilding

Veel spellen zijn gericht op teambuilding en hierbij is goede samenwerking in het team een vereiste. De spelen worden centraal gespeeld en elk spel kent weer een andere tegenstander. Na elk spel volgt een zoekopdracht die jullie met behulp van een GPS moeten zoeken in de omgeving.
Met iedere zoekopdracht en het goede antwoord kom je dichterbij het ontcijferen van het codeslot waarmee het eindspel op slot zit. Bij het boeken van dit groeps- / bedrijfsuitje kunnen 5 spelen gekozen worden uit onderstaand overzicht, voor een 2,5 uur durende GPS adventure

Buitenlucht-avontuur met een groep

Van maandag t/m zondag is het mogelijk om de GPS adventure te doen op de Sallandse Heuvelrug. Het gaat in overleg en op afspraak. De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Buitensport Zwolle. Een GPS adventure duurt 2,5 uur en bij het boeken kunnen er spellen gekozen worden uit onderstaande lijst. De groep dient minimaal uit 14 deelnemers te bestaan. Voorafgaand aan het adventure of daarna kun je bij restaurant Buitengewoon Lekker terecht voor een hapje en een drankje.  

Extra opties

Extra te boeken is een picknickmand of knapzakje. De picknickmand bevat een broodje gezond, een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. Een knapzakje bevat een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. 

Wil je een onvergetelijk avontuur met je groep? Blijf dan een nachtje slapen! Je dient hier wel zelf spullen voor mee te nemen. En voor het eten kun je een Buitenkook-arrangement bijboeken!

Bespreek alle mogelijkheden en opties met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. 

Kies spellen uit dit overzicht bij een GPS adventure

Gootje-gootje:gps adventure
Krijg zoveel mogelijk water naar de overkant, met behulp van korte gootjes. Er wordt weinig gemorst bij teams met een duidelijke taakverdeling en communicatie.

Balans bal:
Op een schotel ligt een bal, welke met behulp van de juiste verdeling aan de touwtjes kan worden opgetild. Tactiek en samenwerking moeten ervoor zorgen dat de bal niet valt tijdens het afleggen van het parcours.

Wandelende A:
1 teamlid gaat binnenin de A constructie staan. De anderen houden de A-constructie overeind gps adventure
met behulp van touwen. Door het aantrekken en laten vieren van de touwen kan de A “wandelen”.
Goed communiceren leidt je team naar de winst.

Spinnenweb:
Elk gat in het spinnenweb mag maar eenmaal gebruikt worden en het web mag niet worden aangeraakt. Wordt er direct door de gaten gesprongen of is er beraad na de instructie? Alleen een doordacht plan van aanpak zorgt dat het hele team overkomt.

Electric fence:

Iedereen moet over het “Electric fence” heen. Enkel een paal dient als hulpmiddel. Zet je teamleden in hun
kracht en werk samen om efficiënt en snel het doel te bereiken.

Bouwplan:familie uitje
Knoop met palen en touwen een stevige constructie. Wordt er van elkaar geleerd of is het een individuele opdracht? Na het bouwen moeten alle voeten van de grond!

3D kubus:
Zeven puzzelstukken liggen klaar. Het eerste team die er een kubus van weet te maken wint het spel. Is iedereen betrokken en wordt er hardop nagedacht over de oplossing?

Bamboestieken:
Knoop met bamboestokken en elastiek het hoogste bouwwerk. Verzin en doorspreek één bouwstijl. Een goede taakverdeling zorgt vervolgens voor tijdwinst en de hoogste bamboetoren!

Brancard race:bedrijfsuitje zwolle

Met een brandcare moet een parcours afgelegd worden. Alleen de brancard-dragers hebben een groot handicap… ze zijn geblinddoekt en moeten vertrouwen op de patiënt.

 

Gebied:
Salland
Leeftijd:
vanaf 8 jaar
Contact:

Meer informatie of een passende offerte? Neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • hapje of drankje voor- of na de activiteit? Kom naar Restaurant Buitengewoon Lekker!
  • minimaal 14 personen
  • tijdsduur vanaf 2,5 uur
  • tot en met 7 jaar gratis. Vanaf 8 jaar € 30.00 pp.
  • deze activiteit is in samenwerking met Buitensport Zwolle
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten