Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bootcamp: de perfecte teambuilding workout!

Teambuilding Bootcamp is een actieve work-out in de buitenlucht, geheel gericht op samenwerking. Door samen tot het uiterste te gaan en oefenvormen gezamenlijk uit te voeren komen je op een andere manier in contact met elkaar. Oefeningen (Core stability) worden afgewisseld met sprintvormen op onverhard terrein. Het niveau en de zwaarte van de oefeningen wordt afgestemd op de groep door inschatting van onze Bootcamp trainers maar kan ook vooraf besproken worden.

 

Teambuilding bootcamp

Met een estafette spel maken we Teambuilding Bootcamp lekker competitief. En alle activiteiten vinden plaats op ons terrein, in het prachtige natuurgebied van de Sallandse Heuvelrug. Soms zetten we automanden of dikke touwen in en achteraf het zand uit de schoenen kloppen is hierbij gegarandeerd! Het is mogelijk om na afloop te douchen. Dus is het team sportief ingesteld? Zoek dan niet verder en bespreek de mogelijkheden en opties met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. 

Van maandag t/m zondag is het mogelijk om te bootcampen in een groep op de Sallandse Heuvelrug. Het gaat in overleg en op afspraak. De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Buitensport Zwolle. De activiteit gaat per uur, vanaf 1 uur en de minimale groepsgrootte is 6 deelnemers.  Voorafgaand aan de bootcamp of daarna kun je bij restaurant Buitengewoon Lekker terecht voor een hapje en een drankje.  

Extra opties

Extra te boeken is een picknickmand of knapzakje. De picknickmand bevat een broodje gezond, een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. Een knapzakje bevat een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. 

 

 

Gebied:
Salland
Leeftijd:
vanaf 8 jaar
Contact:

Meer informatie of een passende offerte? Neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • hapje of drankje voor- of na de activiteit? Kom naar Restaurant Buitengewoon Lekker!
  • vanaf 1 uur
  • prijs € 15,- p.p.p.u.
  • deze activiteit is in samenwerking met Buitensport Zwolle
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten