Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bamboestieken op de Sallandse Heuvelrug

Bamboestieken is een activiteit bij het buitencentrum Sallandse Heuvelrug waar je met behulp van bamboestokken en elastiek een toren of ander object gaat bouwen. Jullie worden in kleine groepen opgedeeld en zullen goed moeten  samenwerken om tot (het beste) resultaat te komen. Overleg en ontdek wat de sterkste constructies zijn en neem het op tegen de andere teams. 

Bamboestieken: creativiteit, kracht en samenwerken

Bouwen met Bamboe is een intensieve workshop vol creativiteit, dat een groot beroep doet op het samenwerkingsvermogen van de deelnemers. Zo bouwen jullie niet alleen aan een groot, sterk of mooi object, maar ook aan een hecht en creatief team. Bamboestieken is voor jong en oud een originele teambuildingsactiviteit. 
Ook leuk tijdens een vergaderbreak of ander pauzemoment!

Van maandag t/m zondag is het mogelijk om te bamboestieken op de Sallandse Heuvelrug. Het gaat in overleg en op afspraak. De activiteit wordt georganiseerd in samenwerking met Buitensport Zwolle. De activiteit duurt minimaal 1 uur. De groep dient minimaal uit 16 deelnemers te bestaan. Voorafgaand aan het bamboestieken of daarna kun je bij restaurant Buitengewoon Lekker terecht voor een hapje en een drankje.  

Extra opties

Extra te boeken is een picknickmand of knapzakje. De picknickmand bevat een broodje gezond, een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. Een knapzakje bevat een huisgemaakte lekkernij en een flesje drinken. 

Wil je een onvergetelijk avontuur met je groep? Blijf dan een nachtje slapen! Je dient hier wel zelf spullen voor mee te nemen. En voor het eten kun je een Buitenkook-arrangement bijboeken!

Bespreek alle mogelijkheden en opties met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. 

 

Gebied:
Salland
Leeftijd:
vanaf 8 jaar
Contact:

Meer informatie of een passende offerte? Neem contact op met het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug via buitencentrumsallandseheuvelrug@staatsbosbeheer.nl

Praktisch:
  • gratis parkeren tegenover het buitencentrum
  • hapje of drankje voor- of na de activiteit? Kom naar Restaurant Buitengewoon Lekker!
  • minimaal 16 personen
  • tijdsduur minimaal 1 uur
  • prijs vanaf € 15,- p.p.p.u.
  • deze activiteit is in samenwerking met Buitensport Zwolle
  • Bamboestieken is inclusief begeleiding
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug
Grotestraat 281
7441 GS Nijverdal
Naar startpunt
Buitencentrum Sallandse Heuvelrug Buitencentrum Sallandse Heuvelrug

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten