Contact

Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Hulpboswachter bij de Oostvaardersplassen

Ben jij uit het goede boswachterhout gesneden? Een echte natuurvriend? Een boswachter in spe? Dan kan Boswachter Bart van Staatsbosbeheer Oostvaardersplassen jouw hulp gebruiken! De Hulpboswachter is een ruige tocht voor stoere jongens en meiden.

Leuke opdrachten in de natuur

Met het Hulpboswachtershandboek en hulpboswachtersjas vol met gadgets ga je op pad. Boswachter Bart laat je in dit handboek zien welke zes stappen jij moet doen om de Boswachter Academie te halen. Tijdens een stevige wandeling in de Oostvaardersplassen leer je de natuur ontdekken. Heb je alle opdrachten goed doorlopen? Bij terugkomst krijg je in het Buitencentrum het diploma van de Boswachter Academie. Nu ben jij de extra paar ogen en oren in het veld.

Gebied:
Oostvaardersplassen
Kind t/m 12 jaar:
€ 5
Leeftijd:
6 t/m 10 jaar
Duur:
2 uur
Contact:
Buitencentrum Oostvaardersplassen T 0320-254585
Praktisch:
Deze activiteit doe je op eigen gelegenheid, binnen de openingstijden van het Buitencentrum. Per groepje leen je een rugzak met o.a. verrekijker, kompas, het Hulpboswachtershandboek met opdrachten. Elke Hulpboswachter krijgt een jasje en logboek, het logboek mag je houden. Trek stevige schoenen aan en kleed je op het weer.
Buitencentrum Oostvaardersplassen
Kitsweg 1
8218 AA Lelystad
Hoe kom ik er?
Buitencentrum Oostvaardersplassen Buitencentrum Oostvaardersplassen

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten