Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Bedrijfsuitje: actieve teambuilding bij Buitencentrum Boomkroonpad

Bedrijven met hart voor de natuur en op zoek naar een actieve teambuilding starten bij Buitencentrum Boomkroonpad. Samen trek je de natuur in voor een actieve klus in de Drentse natuur. Leuk als bedrijfsuitje én goed voor de natuur!

Programma

De boswachter ontvangt je met koffie en een lekkernij uit de streek. Daarna ga je met je team het veld in. Een gids van Staatsbosbeheer begeleidt het werken in de natuur. Dat kan een klus op de heide of in het bos zijn. Halverwege de dag ontvang je een lunchpakket op een mooie plek in de natuur. In de middag daag je elkaar uit tijdens de Boswachters-challenge.

Bedrijfsuitje op maat

Actieve Teambuilding in de Natuur is een actief en belevingsgericht arrangement, gericht op teamontwikkeling. Lekker bewegen, plezier staan voorop. Heb je wensen of ideeën om de dag mee uit te breiden? Bijvoorbeeld abseilen vanaf het Boomkroonpad (mogelijk van november t/m april), of een aansluitende barbecue? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met je mee.

Gebied:
Hondsrug
Van:
10.00 uur tot:16.00 uur
Prijs:
€ 75 p.p. vanaf 20 personen
Contact:
Buitencentrum Boomkroonpad T 0592-377305 of via boomkroonpad@staatsbosbeheer.nl
Praktisch:

Geschikt voor maximaal 40 personen. Inclusief uitgebreide lunch. De Boswachters-challenge wordt professioneel begeleid door outdoorcentrum Joytime.

Buitencentrum Boomkroonpad
Steenhopenweg 4
9533 PN Drouwen
Naar startpunt
Buitencentrum Boomkroonpad Buitencentrum Boomkroonpad

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten