Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

Roze zondag: flamingo's in de Grevelingen

Bezoek de Roze Zondag tijdens de Grevelingweek en duik in de wereld van de flamingo. Je begint de ochtend bij Camping de Grevelingen, waar de boswachter van Staatsbosbeheer je het verhaal van deze gevleugelde roze gasten vertelt. Er is genoeg gelegenheid om vragen te stellen over de vogels, die hun thuis hebben gevonden in de Grevelingen. Na afloop wandel je samen naar de waterkant om te genieten van het uitzicht op de flamingo's. Een leuk uitje voor het hele gezin!    

 

Kom op 25 februari naar de Roze Zondag bij Informatiecentrum Grevelingen. De boswachter van Staatsbosbeheer vertelt het verhaal van de gevleugelde roze gasten die hun thuis hebben gevonden in de Grevelingen; de flamingo's. In dit Grevelingen Café is er uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen over de flamingo's en geeft de boswachter tips waar de vogels te vinden zijn en wat ze zoal bezighoudt. Aansluitend is voor de liefhebbers een roze verrassingslunch samengesteld door brasserie Embrasse. Daarna kan je zelfstandig op pad om de flamingo’s te spotten. Vergeet niet je tijdig aan te melden!

De Roze Zondag is één van de natuur cafés die gedurende de verschillende seizoenen door Informatiecentrum Grevelingen worden aangeboden.

Gebied:
Grevelingen
Datum:
zondag, 21 okt 2018
Van:
10.30 uur tot:12.30 uur
Leeftijd:
alle leeftijden
Contact:

Aanmelden bij Informatiecentrum Grevelingen 0882-848210 of via grevelingen@staatsbosbeheer.nl 

Praktisch:
  • Het Grevelingen Café is gratis toegankelijk. Ontvangst met koffie of thee en roze koek word je aangeboden door Staatsbosbeheer en Brasserie Embrasse
  • Vooraf aanmelden is verplicht en kan t/m 24 februari 16.00 uur.
  • De Roze lunch en overige dranken zijn optioneel en voor eigen rekening. Kosten voor de lunch zijn €12,50 voor volwassenen, €7,50 voor kinderen
  • Zorg voor eigen vervoer om bij de flamingo's te komen
  • In samenwerking met Camping de Grevelingen en IVN
  • Deelname is gratis 
  • Tip: draag warme kleding en neem een goede verrekijker mee!
  • De activiteit is toegankelijk voor mindervaliden
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd
Camping de Grevelingen
Havenweg 1
3244 LK Nieuwe Tonge
Naar startpunt

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten