Activiteiten

Beleef de natuur! We hebben het hele jaar door 1001 activiteiten voor jong en oud, met of zonder boswachter.

WijLand Festival - Wistentbos Dronten

Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 juli wordt de derde editie van het WijLand Festival gehouden in het Wisentbos in Dronten.
Kom genieten van muziek, theater, foodtrucks, kinderzweefmolen, speurtochten, filmvoorstellingen en een welness gedeelte. Het volledige programma met alle tijden vind je op www.wijlandfestival.nl

Gebied:
Dorpsbossen Dronten
Datum:
vrijdag, 13 jul 2018
 
zaterdag, 14 jul 2018
 
zondag, 15 jul 2018
Leeftijd:
alle leeftijden
Contact:

Organisatie: Stichting XL Festival, bereikbaar via https://www.wijland.org/contact 
Kijk voor alle informatie over het festival op https://www.wijland.org

Praktisch:
  • Openingstijden festival: vrijdag 13 juli van 18.00-00.00 uur, zaterdag 14  juli  van 13.00-00.00 uur en zondag 15 juli van 13.00-20.00 uur.  
  • De meeste speellocaties in het bos zijn bereikbaar via een verhard pad, maar niet alle locaties zijn met rolstoel/rollator te bereiken. Voor mindervaliden zijn er vrijwilligers en rolstoelen beschikbaar. Meld je komst van tevoren via begeleiding@wijlandfestival.nl
  • Parkeren is gratis op de aangegeven parkeerplaatsen Tijdens de festival-uren kun je hier niet parkeren. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op.
  • De muziekoptredens op het hoofdpodium en ook veel van de andere activiteiten en voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Voor een aantal theatervoorstellingen, lezingen en concerten betaal je een kleine bijdrage. Deze kun je voldoen met je consumptiemunten aan de entree van de speelplek.
Hoofdingang Wisentbos
Wisentweg 7
8251 PB Dronten
Naar startpunt
Hoofdingang Wisentbos Hoofdingang Wisentbos

Deze site gebruikt cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten